Medic pediatru, prins când profita de un minor în mașină. Doctorul a fost amendat cu 1000 lei

1263
Medic pediatru, prins când profita de un minor în mașină. Doctorul a fost amendat cu 1000 lei - medic-1675087300.jpg

Articole de la același autor

Amendă de 1.000 de lei pentru un medic de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. El a fost sancționat după ce a fost prins în compania unui minor. Cei doi și-au dat întâlnire pentru a întreține raporturi sexuale, iar atunci când au fost surprinși de polițiști, băiatul avea șlițul deschis.potrivit Realitatea


Incidentul s-a petrecut duminică seară, în Timișoara. Un echipaj al Secției 4 Poliție, aflat în patrulare, a observat într-un autoturism doi indivizi care le-au trezit suspiciuni.

Oamenii legii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat de 41 de ani și un tânăr în vârstă de 16 ani. Minorul avea șlițul desfăcut, iar polițiștii și-au dat seama că între cei doi ocupanți ai autoturismului se petrecea ceva mai mult decât o simplă discuție, potrivit presei locale.


„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0019 secunde