Medvedev subliniază că Rusia nu acceptă ingerințe în problemele sale interne

682
4
Medvedev subliniază că Rusia nu acceptă ingerințe în problemele sale interne - medvedevdimitri-1324569037.jpg

Articole recomandate

Președintele rus Dmitri Medvedev a declarat joi că Rusia nu va accepta ingerințe în problemele sale interne, relatează RIA Novosti.

"Autoritățile nu vor permite provocatorilor și extremiștilor să împingă oamenii spre diverse acțiuni și nu vor accepta ingerințe externe", a spus el în discursul adresat națiunii.

Medvedev vorbește în condițiile în care zile zeci de mii de oameni sunt așteptați să protesteze la Moscova sâmbătă față de fraudele din scrutinul legislativ. Vladimir Putin a acuzat SUA că încu-rajează protestele.

Medvedev a mai spus că este dispus să asculte criticile legate de desfășurarea alegerilor.

Comentează știrea

ghidusul
23 decembrie 2011
hohoho

Mai, ciolavecilor, ia ginditi voi: proprietate privata (eventual monopol de stat in unele ramuri) sistem politic monopartid (sunt ele mai multe ca numar, dar tot unu singur le conduce), refuzul de colaborare cu fortele democrate externe, baza pe armie si servicii secrete, dirijism economic... Nu seamana cu sistemul fascist? Mai meditati, "camarazi"!

ghidusul
23 decembrie 2011
sau

"Ce-ati fost si ce-ati ajuns!"

1946 si 2012=diktatura
25 decembrie 2011
Gorbi=nenea Sam

DobiBocii=adepti bishnitzar de TroCoceni(limitati la cerebel),chiar cred ca nenea Sam,nu are niciun amestec la acele proteste!!!.

BATRANUL
26 decembrie 2011
RUSIA -ESTE O MARE PUTERE

Iubitii mei,suntem in sarbatorile CRACIUNULUI-adica nasterea mantuitorului nostru ISUS HRISTOS,sarbatori pe care le petrecem cu datini si obiceiuri la fel ca poporul RUS si nu trebue sa uitam niciodata ca aceasta tara-IMPERIU-aeste cea mai puternica forta nucleara,atomica si neexpansionista si razboinica ,ca,imperialismul Anglo-American. Cred ca ajunge ca timp de 22 de ani impostorii si tradatorii din fruntea ROMANIEI zi si noapte iau blamat si ponegrit in tot felul si chipul posibil dupa metoda diversionismului american.,Rusii sunt vecinii nosti de peste 2000 de ani si nu americanii care de circa 250 de ani au aparut ca popor.Singurul K riminal al socialismului si comunismului este GORBACIOV si nu poporul rus Pe acest om insemnat trebue sal condamnam asa cum americanii l-au condamnat pe SADAM HUSEIM ., Fiind in sarbatorilr CRACIUNULUI sa iertam pe toti ticalosii sin tradatorii poporului nostru ROMAN,,!!!!!!!"LA MULTI ANI"

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.641 secunde