Melania Trump nu-l va însoți pe Donald Trump la Summitul G7 din Canada

174
Melania Trump nu-l va însoți pe Donald Trump la Summitul G7 din Canada - melaniatrump-1528117877.jpg

Articole recomandate

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, nu-l va însoți pe soțul său Donald Trump la summitul G7 din Canada, la sfârșitul acestei săptămâni, și nici la summitul de la Singapore cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe 12 iunie, a anunțat, ieri, purtătoarea sa de cuvânt, relatează AFP.

"Ea nu va participa la G7 și nu există niciun plan în acest stadiu pentru ca ea să meargă la Singapore", a declarat Stephanie Grisham.

Ultima apariție publică a Primei doamne a avut loc la 10 mai, când l-a însoțit pe Donald Trump pentru a întâmpina foști deținuți americani eliberați de Coreea de Nord.

De atunci, Melania Trump a suferit o intervenție chirurgicală pentru o problemă de natură benignă la rinichi la Spitalul Militar Walter Reed din Bethesda, statul Maryland, în apropiere de Washington.

Fostul model sloven, în vârstă de 48 de ani, a fost internată pe 14 mai și a fost spitalizată timp de cinci zile.

De atunci, lipsa de informații oferite de către Casa Albă a alimentat zvonuri despre o posibilă distanțare a Melaniei de președintele Trump.

Melania Trump a ținut ea însăși să dezmintă unele zvonuri: "Sunt aici la Casa Albă împreună cu familia mea, mă simt foarte bine și muncesc din greu pentru poporul american și copii", a scris ea miercurea trecută într-un mesaj postat pe Twitter.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5053 secunde