"Melania Trump numără fiecare minut până la divorțul de Donald"

451

Articole recomandate

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, este nerăbdătoare să divorțeze de soțul ei, președintele Donald Trump în vârstă de 72 de ani, dezvăluie o fostă funcționară la Casa Albă, Omarose Manigault-Newman, într-o carte scrisă de ea.

Melania Trump "numără fiecare minut până la terminarea mandatului prezidențial al soțului ei, Donald Trump, pentru ca ea să poată divorța de el", pretinde Omarose, fostă candidată la faimosul concurs inițiat de Donald Trump, "Ucenicul", și care a lucrat în administrația președintelui în perioada Ianuarie 2017- Ianuarie 2018.

Dezvăluirile lui Omarose, în vârstă de 44 de ani, au șocat opinia publică și o mare parte a instituției prezidențiale americane.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Sarah Huckabee Sanders, denunță "minciuni și acuzații false" despre șocanta publicație, scrie express.co.uk.

În afară de toate acestea, Omarosa este convinsă că Melania ar fi fost obligată să meargă la graniță, în contextul crizei imigranților și al copiilor acestora care ar fi fost izolați de părinții lor în mod forțat.

"În opinia mea, Melania a fost forțată să meargă la graniță, în acea zi din iunie, pentru a curăța mizeria provocată de soțul ei", a mai spus Omarosa.

La toate aceste provocări, Melania, mama singurului ei copil, Barron Trump, în vârstă de 12 ani, a dat publicității prin intermediul secretarului de presă o declarație publică în care afirmă că ea este concentrată pe familia ei.

"Cu toate că presei îi plac speculațiile și bârfele murdare, mi-ar plăcea să le reamintesc oamenilor că există un copil minor al cărui nume ar trebui să fie ținut departe de cleveteli pe cât posibil", a mai scris Prima Doamnă a SUA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Aprilie 2018
Stire din Actual : DIVORȚ BOMBĂ ÎN LUMEA MONDENĂ!
Vineri, 16 Martie 2018
Stire din Monden : FIUL LUI DONALD TRUMP DIVORȚEAZĂ!
Pagina a fost generata in 0.9835 secunde