Membri Al-Qaida, implicați în confruntări armate la frontiera dintre Siria și Turcia

422
Membri Al-Qaida, implicați în confruntări armate la frontiera dintre Siria și Turcia - conflictsiriaturcia-1395413057.jpg

Articole recomandate

Trei grupări islamiste rebele, inclusiv Frontul Al-Nusra, afiliat rețelei teroriste Al-Qaida, sunt implicate în intense confruntări armate cu armata siriană, la un punct vamal dintre Siria și Turcia, anunță Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).


"Frontul Al-Nusra, Sham al-Islam și Ansar al-Sham participă la confruntări în zona punctului vamal Kasab, la frontiera dintre Siria și Turcia, în provincia Lattaquia", declară Rami Abdel Rahman, directorul OSDO.


Televiziunea publică siriană a confirmat existența confruntărilor, afirmând că armata siriană "luptă cu teroriști care încearcă să se infiltreze din Turcia".


Potrivit postului de televiziune, 17 insurgenți au murit în schimburile de focuri.
Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent și confruntări armate între militanții opoziției și serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad. Bilanțul violențelor este estimat la aproximativ 140.000 de morți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4018 secunde