Membrii The Rolling Stones au dedicat concertul din Liverpool regretatului baterist Charlie Watts

213
Membrii The Rolling Stones au dedicat concertul din Liverpool regretatului baterist Charlie Watts - rollingstones-1655130180.jpg

Articole de la același autor

Membrii formaţiei britanice The Rolling Stones au dedicat primul lor concert susţinut în Marea Britanie, în cadrul turneului ce marchează împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea trupei, regretatului baterist Charlie Watts, informează DPA/PA Media.

Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood, alături de bateristul Steve Jordan, au revenit pe scenă în Marea Britanie, pe stadionul Anfield din Liverpool.


Concertul a fost deschis cu un omagiu video adus lui Watts, care a murit la 24 august anul trecut, la vârsta de 80 de ani.

Adresându-se mulţimii, Jagger a spus: „În 1962 am întâlnit un baterist numit Charlie Watts, iar acesta este primul nostru turneu în Anglia fără el, aşa că am dori să-i dedicăm acest spectacol lui Charlie”.


Concertul de la Liverpool a fost primul susţinut în Marea Britanie în cadrul turneului lor european „SIXTY”, care include spectacole la Hyde Park din Londra, la 25 iunie şi 3 iulie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5347 secunde