MESAJ DUR împotriva RELIGIEI, după masacrul din Paris

208
1
MESAJ DUR împotriva RELIGIEI, după masacrul din Paris - 7213726afpmediafaxfotodominiquef-1420703291.jpg

Articole recomandate

Scriitorul Salman Rushdie, condamnat la moarte în Iran pentru publicarea cărții Versetele Satanice, a condamnat atacul terorist petrecut la sediul publicației Charlie Hebdo. "Religia, ca orice altă idee, merită critica ș lipsa noastră curajoasă de respect", spune Rushdie. "Religia, formă medievală de absurditate, devine o adevărată amenințare pentru libertățile noastre în momentul în care se combină cu armele zilelor noastre", spune Rushdie, potrivit Daily Mail.

Potrivit scriitorului britanic cu origini indiene, totalitarismul religios a dus la o "mutație mortală în inima Islamului" ale cărei consecințe tragice se văd acum la Paris.

"Sunt alături de Charlie Hebdo, cum trebuie să fim cu toții, pentru a apăra arta satirei, care a fost întotdeauna o forță pentru libertate și împotriva tiraniei, a necinstei și prostiei", a mai spus Rushdie.

Comentează știrea

ismail / brussel
21 iunie 2015
sun inventate religiile pentru manipulare

An reliigile tuoate au manipulare adica noii oameni prin reliigile tuoate se ascund vorbe grele an care lumea sa creada an ce e simplu religia este inventata ca masoni sa conduca lumea ! Traim antro lume fara dumnezeu duoar cu gandul din pacate !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2919 secunde