Mesajul publicat de un model care susține că era iubita lui Avicii

228

Articole recomandate

DJ Avicii avea o prietenă secretă, informează vineri Daily Mail.


Modelul Tereza Kaerová a publicat o scrisoare deschisă emoționantă pe contul său de Instagram, în care a dezvăluit că ea și DJ-ul - descoperit mort în Oman, vinerea trecută - plănuiau să întemeieze o familie și să aibă copii.


Tânăra a postat, de asemenea, un filmuleț cu fotografii din momentele petrecute împreună, în care se poate remarca relația apropiată dintre Avicii, pe numele real Tim Bergling, și fiul său, Lucas.


"Am petrecut ultimele zile așteptând să mă trezesc, așteptând să-mi spună cineva că e o glumă bolnavă, o greșeală îngrozitoare. Cred că acum am înțeles într-un final că nu te voi mai vedea niciodată. Am fost întotdeauna foarte decisă să păstrez relația noastră privată deoarece doream să fie a noastră și doar a noastră nu voiam să fac parte din acea nebunie. Dar m-am gândit, dacă voi împărtăși acest lucru lumii, va fi atunci când voi fi însărcinată cu copilul nostru. Ah, și ce s-a ales din acest plan", scrie Kaerová.

Postarea sa vine la scurt timp după o scrisoare deschisă din partea familiei artistului, în care aceasta preciza că DJ-ul, în vârstă de 28 de ani, "nu a mai putut rezista" și "își dorea pacea".

O purtătoare de cuvânt a artistului a refuzat însă să confirme dacă acesta s-a sinucis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde