MH17: Noi rămășițe umane au fost descoperite la locul prăbușirii avionului, în UCRAINA

2467
MH17: Noi rămășițe umane au fost descoperite la locul prăbușirii avionului, în UCRAINA - 120-1415777901.jpg

Articole recomandate

O echipă de experți olandezi a descoperit marți noi fragmente umane la locul prăbușirii avionului Boeing 777, aparținând companiei Malaysia Airlines, care s-a prăbușit la 17 iulie în estul Ucrainei, cu 298 de persoane la bord, relatează agenția de presă Ria Novosti, citată de Agerpres


Fragmentele au fost găsite în locul în care după căderea avionului a izbucnit un incendiu, a precizat șeful echipei de experți olandezi, Pieter-Jaap Aalbersberg, pentru postul de televiziune NOS. El nu a specificat însă rămășițele câtor pasageri au fost descoperite, adăugând doar că localnicii au predat misiunii sale documentele de identitate a două persoane. Acțiunile de strângere a fragmentelor avionului malaezian în estul Ucrainei au fost amânate în data de 6 noiembrie, după ce experți olandezi au descoperit noi rămășițe umane la locul tragediei.

Acestea au fost trimise mai întâi la Harkov, iar, apoi, în Olanda. Ulterior, purtătorul de cuvânt al misiunii de monitorizare a OSCE în estul Ucrainei, Michael Bochurkiv, a declarat că experții vor continua să adune fragmente ale aparatului de zbor în zilele următoare, fără să indice însă o dată precisă. Referitor la trupurile pasagerilor care s-ar mai putea afla la locul prăbușirii avionului malaezian, el a admis că nu toate rămășițele umane vor putea fi descoperite.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3089 secunde