Michelle Colo, aleasă Miss Universe Puerto Rico 2021

353
Michelle Colo, aleasă Miss Universe Puerto Rico 2021 - vivajpg-1633107644.jpg
Michelle Coló, o tânără de 21 de ani din municipiul Loíza, a fost aleasă joi Miss Universe Puerto Rico 2021 şi va reprezenta insula la cea de-a 70-a ediţie a concursului Miss Univers 2021, care se va desfăşura anul acesta în decembrie în Israel, relatează EFE.

Potrivit Agerpres, Michelle Coló, o mulatră cu un corp magnific, a convins juriului şi a fost proclamată cea mai frumoasă femeie din Puerto Rico, într-o ceremonie televizată şi transmisă în întreaga insulă de la Centrul de Bellas Artes de Santurce, din San Juan.


Tânăra originară din Loíza, un municipiu de pe coasta de nord a insulei unde abundă populaţia de origine africană, a fost recompensată şi cu premiul "Mujer de Valor", acordat de L'Oréal Paris pentru activitatea sa filantropică.

Noua Miss Universe Puerto Rico s-a evidenţiat printre celelalte contracandidate mai ales prin înălţimea sa de 1,83 de centimetri, care a influenţat cu siguranţă asupra deciziei juriului.


Nu este prima dată când tânăra câştigă un concurs de frumuseţe, având în vedere că în 2018 s-a impus la Miss Teen Americas.

Tânăra portoricană studiază Biologie, astfel încât îşi va întrerupe temporar prezenţa la Universitate pentru a-şi îndeplini îndatoririle de Miss Universe Puerto Rico de-a lungul anului viitor.

Gala pentru alegerea celei mai frumoase femei din Puerto Rico a inclus şi recitaluri muzicale ale cântăreţilor columbieni Manuel Medrano şi Fonseca.

Ceremonia a fost transmisă de Wapa Television, iar în Statele Unite de Wapa America


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Miss Universe 2013 este din Venezuela
Pagina a fost generata in 1.0285 secunde