Miliardarii ruși se adaptează vremurilor. Își mută iahturile în Insulele Maldive

148
Miliardarii ruși se adaptează vremurilor. Își mută iahturile în Insulele Maldive - miliardar-1646235006.jpg

Articole de la același autor

Miliardarii ruși au început să fie vânați de peste tot, dar chiar și așa reușesc să-și găsească refugii departe de brațul lung al Occidentului. Mai nou, oligarhii își mută iahturile în Insulele Maldive, stat care nu are semnat un tratat de extrădare cu Statele Unite.


Cel puţin cinci iahturi de lux aparţinând unor miliardari ruşi erau ancorate sau navigau miercuri în jurul insulelor Maldive, un stat din Oceanul Indian care nu a semnat un tratat de extrădare cu Statele Unite, potrivit unor date furnizate de o platformă online specializată în monitorizarea traficului maritim, informează Reuters.

Potrivit Realitatea.net sosirea acestor ambarcaţiuni în arhipelagul Maldive, situat în largul coastelor statului Sri Lanka, s-a produs în urma sancţiunilor aspre impuse Rusiei de ţările occidentale după invadarea Ucraina pe 24 februarie.

Iahtul de lux Clio, deţinut de Oleg Deripaska, fondatorul gigantului din industria aluminiului Rusal, care a fost vizat de sancţiuni impuse de Statele Unite în 2018, a ancorat miercuri în portul capitalei din Maldive, oraşul Malé, potrivit datelor publicate de platforma online MarineTraffic.

Iahtul Titan, deţinut de Aleksandr Abramov, cofondator al producătorului de oţel Evraz, a sosit în Maldive pe 28 februarie


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Monden : Bill Gates este cel mai bogat american
Pagina a fost generata in 0.8979 secunde