Milionarul din Timiş otrăvit cu mercur de fosta amantă rupe tăcerea: „Fetele astea sunt în stare de orice pentru bani"

821
Milionarul din Timiş otrăvit cu mercur de fosta amantă rupe tăcerea: „Fetele astea sunt în stare de orice pentru bani
Adrian Petru Luca, milionarul din Timiş otrăvit cu mercur de fosta amantă rupe tăcerea despre planul tinerei de a-l ucide. 


Milionarul a oferit un interviu în care pune cap la cap informaţiile pe care le deţine împotriva fostei amante, pe care o acuză de tentativă de omor, după ce acesta ar fi descoperit că a fost otrăvit cu mercur.


Adrian Petru Luca a povestit cum a cunoscut-o pe tânăra cu care a avut o relaţie, dar şi cum a înţeles, într-un final, că aceasta nu încerca decât să obţină bani, vacanţe şi cadouri extravagante.

Potrivit Antena3.ro, după aproximativ doi ani de relaţie, milionarul a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a bănuit-o pe tânără că încearcă să îl otrăvească. 


Fără să îi spună iubitei, milionarul a făcut analize pentru a stabili dacă a fost otrăvit, iar într-un final, rezultatele au venit de la un laborator din Germania.


Medicii de acolo i-au spus milionarului român că în sângele său a fost descoperit mercur de zece ori peste limita admisă.

Pusă în faţa rezultatelor, tânăra a negat că a încercat să îl otrăvească cu mercur şi apoi a dispărut timp de două săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Milionar la 30 de ani, doar un vis?
Pagina a fost generata in 0.3906 secunde