Milionarul Florin Abagiu, implicat într-un accident mortal săptămâna trecută, a suferit un infarct înainte de impact

202
Milionarul Florin Abagiu, implicat într-un accident mortal săptămâna trecută, a suferit un infarct înainte de impact - milionar-1639754770.jpg

Articole de la același autor

Milionarul Florin Abagiu, care a fost implicat într-un accident mortal săptămâna trecută, a suferit un infarct înainte de impact. Este concluzia medicilor legişti care au făcut autopsia trupului neînsufleţit.


Aceasta ar fi explicaţia faptului că înainte de a lovi cu maşina un copac de pe marginea drumului nu au existat urme de frânare, iar şoferul nu a făcut nicio manevră să îl evite.

Potrivit Antena3.ro milionarul din Prahova, care avea 65 de ani, era implicat în afaceri în domeniul hotelier şi deţinea o fabrică de mezeluri. Accidentul în care a fost implicat Florin Abagiu a avut loc pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

Florin Abagiu, cu o avere estimată la peste 30 de milioane de euro, a murit după ce mașina sa de 70.000 de euro s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului. Potrivit medicilor legiști, acesta a suferit un infarct la volan, iar mașina a părăsit sensul de mers și a lovit arborele cu viteză, autoturismul fiind aruncat în câmp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Milionar la 30 de ani, doar un vis?
Pagina a fost generata in 1.0773 secunde