Milionarul otrăvit cu mercur, şantajat de amantă cu 400.000 de euro

557
Milionarul otrăvit cu mercur, şantajat de amantă cu 400.000 de euro - milionarotravitjpg-1631722696.jpg

Articole de la același autor

Milionarul  Adrian Petru Luca, otrăvit de iubită spune că a fost șantajat și a plătit 400.000 de euro. Sunt bani pe care fosta iubită, Miss Europa, i-a cerut pentru a-și retrage o plângere la poliție pe care i-a făcut-o.


Bărbatul a povestit în exclusivitate cum, amețit din cauza otrăvirii constante cu mercur, a plătit sume enorme.

„Scopul ei a fost să se îmbogățească și să afle cât mai multe informații despre mine și despre activitățile mele economice. Domnișoara nu e un simplu miss. Ea face parte dintr-un grup infracțional unde are în spatele ei avocați, niște polițiști.

Este o profesionistă. Ea, ca o actriță de Oscar, era veșnic supărată, inventa supărări, ca să mă determine pe mine să vin cu un cadou să o împac. Într-un final a ridicat miza până la un ordin de protecție inventat. Cu niște mesaje din 2019 vii să ceri un ordin de protecție în 2020. A fost făcut la șantaj. Știa că am niște tranzacții pe rol și un eventual ordin de protecție îmi poate dăuna. L-a retras pentru 400.000 de euro. Ce iubită își șantajează iubitul cu 400.000 de euro?”, a povestit milionarul.


Potrivit Antea3.ro, acesta a recunoscut că se teme pentru viaţa lui.


După adoi ani de relaţie, milionarul a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a bănuit-o pe tânără că încearcă să îl otrăvească. 


Fără să îi spună iubitei, milionarul a făcut analize pentru a stabili dacă a fost otrăvit,.


Medicii de acolo i-au spus milionarului român că în sângele său a fost descoperit mercur de zece ori peste limita admisă.


Pusă în faţa rezultatelor, tânăra a negat că a încercat să îl otrăvească cu mercur şi apoi a dispărut timp de două săptămâni.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5137 secunde