Militari uciși în Ucraina, în pofida armistițiului de pace

140
2
Militari uciși în Ucraina, în pofida armistițiului de pace - 1394905533415-1428237634.jpg

Articole recomandate

Patru militari ucraineni au fost uciși azi în estul separatist prorus al Ucrainei, unde au loc zilnic ciocniri sporadice, în pofida armistițiului instaurat la mijlocul lunii februarie, a anunțat poliția din regiunea Lugansk, loială puterii de la Kiev, transmite AFP.


"Un tir de rachete antitanc a fost declanșat din partea rebelilor" în timp ce "un vehicul care transporta soldați traversa un pod" la Șciastia (oraș sub controlul forțelor guvernamentale, situat la circa 15 km de fieful separatist Lugansk — n.r.)", potrivit poliției.

Atacul, care a făcut patru victime în rândul Brigăzii 92 a armatei ucrainene, s-a produs în jurul orei locale 10.00, a precizat aceeași sursă.


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

costy
6 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4367 secunde