Ministru omorât de mineri. L-au bătut până și-a dat și ultima suflare

183
Ministru omorât  de mineri.  L-au bătut până  și-a dat și ultima suflare - ministruasasinat-1472215982.jpg

Articole recomandate

Un politician bolivian de rang înalt a fot omorât în bătaie de o mulțime furioasă de mineri care sunt în grevă. Rodolfo Illanes voia să negocieze cu protestatarii, dar aceștia l-au răpit și ucis.

Crima ar fi avut loc joi seara în localitatea boliviană Panduro, care se află la 160 de km de capitala La Paz. Un ministru a declarat că Illanes plecase să negocieze cu demonstranții însă a fost răpit de minerii aflați în grevă.

"În acest moment toate faptele indică faptul că ministul adjunct de Interne, Rodolfo Illanes, a fost ucis cu brutalitate de o mulțime lașă", a declarat un oficial bolivian pentru Reuters citat de Russia Today.

Directorul unui post de radio a scris pe contul său de Tweeter că are confirmarea că Illanes a fost ucis. "Colegi de-ai noști au văzut scenele și astfel putem confirma că ministrul Illanes a fost omorât în bătaie".

Aparent, uciderea oficialului ar fi un răspuns pentru faptul că trei mineri ar fi murit în timpul protestelor.

Guvernul bolivian încearcă la ora actuală să recupereze trupul neînsuflețit al ministrului în timp ce aproximativ 100 de persoane au fost arestate, a declarat ministrul Apărării Reymi Ferreira.

A fost deschisă o anchetă penală pentru investigarea acestui caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Februarie 2015
Stire din Social : Cutremur de 6,7 grade!
Pagina a fost generata in 0.7439 secunde