Ministrul de Interne al Indiei: Violatorii studentei riscă pedeapsa cu moartea dacă vor fi găsiți vinovați

146
Ministrul de Interne al Indiei: Violatorii studentei riscă pedeapsa cu moartea dacă vor fi găsiți vinovați - indiaoadolescentavictimaaunuivio-1357123506.jpg

Apar detalii noi în cazul studentei violate, pe 16 decembrie, de mai mulți bărbați.
Violatorii studentei care a decedat, sâmbătă, în India, au încercat să treacă peste ea cu autobuzul în care au comis agresiunea, a anunțat presa miercuri, citând un raport al poliției, relatează AFP.


Șase persoane au fost arestate. Cinci bărbați urmează să fie judecați joi pentru crimă și viol.
Ministrul de Interne al Indiei, Sushilkumar Shinde, a anunțat că suspecții riscă pedeapsa cu moartea dacă vor fi găsiți vinovați.

Prietenul studentei, bătut cu bare de fier și aruncat din autobuz după violarea studentei în repetate rânduri, a reușit la timp să o scoată din raza autobuzului cu care agresorii se pregăteau să o accidenteze, potrivit raportului de 1.000 de pagini al poliției, care urmează să fie prezentat justiției joi.


Potrivit mai multor publicații și posturi de televiziune, tânăra, decedată sâmbătă seara în urma violului produs la 16 decembrie, i-a mușcat pe cei trei agresori ai săi pentru a încerca să scape, transmite realitatea.net.
Mușcăturile, precum și sângele, sperma și firele de păr, dar și mărturia prietenului acesteia ar trebui să constituie probe suficiente împotriva acuzaților, potrivit presei și unor surse polițienești.


În fața valului de indignare și condamnării internaționale, premierul Manmohan Singh a promis să crească pedepsele prevăzute pentru autorii agresiunilor sexuale.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Actual : Mărturii șocante din "școala groazei"
Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Crimele care au îngrozit Constanța
Pagina a fost generata in 0.34 secunde