Mircea Pătruț, un candidat care îi costă pe constănțeni 10 milioane de euro

913
Una dintre surprizele PSD Constanța pentru alegerile de la 30 noiembrie, doctorul Mircea Pătruț, vrea și în căruță și în teleguță. Mai exact, medicul venit la Constanța să creeze un mit social-democrat se vede deopotrivă și un parlamentar model, care va vota punct cu punct fiecare proiect de lege, și un medic care va fi alături de bolnavi ori de câte ori aceștia vor avea nevoie de el.

Mircea Pătruț, candidatul PSD la Senat pe colegiul nr. 4, a fost ieri pus în fața unei întrebări deloc comode: "sunteți pregătit să lăsați bisturiul pentru fotoliul de parlamentar?". Cum contextul întâlnirii cu presa era cu totul altul, și anume înfrățirea clinicii de aproximativ 10 milioane de euro, creată special pentru mitul Pătruț la Constanța de către mai marii social - democrați de la primărie și consiliu județean, cu o instituție similară din Germania, întrebarea nu a picat deloc bine. Și asta pentru că, Pătruț a fost obligat să recunoască o realitate inevitabilă în cazul în care va sfârși prin a fi ales parlamentar de Constanța: doctorul de azi, care manifestă atât de mult interes pentru pacienții săi, va petrece tot mai puțin timp în rândul constănțenilor, lăsând responsabilitățile profesionale de la malul mării în mâna celor pe care doctorul i-a format până acum.
Pătruț s-a grăbit să răspundă la întrebare, susținând că se va achita de sarcini și în parlament, și, în același timp, va menține același număr de intervenții chirurgicale la Constanța. Ulterior, reevaluând probabil distanța care desparte Bucureștiul de Constanța, dar și programul oficial căruia ar trebui să se conformeze ca parlamentar, Pătruț a revenit cu o declarație destul de diplomată: "Școala pe care am format-o poate face orice tip de operație ca și mine, foarte bine. Prin activitatea mea politică pot dezvolta mai mult sis-temul sanitar din zonă", a încercat o explicație candidatul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6927 secunde