Miss Universe 2021, organizat în Israel, umbrit de probleme politice și pandemia de COVID-19

195
Miss Universe 2021, organizat în Israel, umbrit de probleme politice și pandemia de COVID-19 - miss-1639318096.jpg

Articole de la același autor

Politica amenință să eclipseze Miss Universe, în contextul în care concursul este organizat de Israel. Pandemia de COVID-19 este și ea o problemă în plus.


În timp ce concurentele din 80 de țări încearcă să capteze lumina reflectoarelor scenei concursului, politica și coronavirusul știrbește strălucirea evenimentului.

Potrivit Antena3.ro competiția de duminică va fi a doua Miss Univers din epoca COVID-19. Inițial, granițele Israelului ar fi trebuir să fie deschise turiștilor imunizați, ceea ce înseamnă că mii de fani din întreaga lume ar fi avut ocazia să mergă să vadă competiția.

În schimb, pe măsură ce au apărut știrile despre varianta Omicron, guvernul israelian și-a închis rapid granițele pentru cetățenii străini, cu două săptămâni înainte de competiție.


O concurentă, Miss Franța, Clemence Botino, a fost testată pozitiv pentru COVID-19 când a aterizat în țară și a fost trimisă într-un hotel, în carantină, iar participarea îi era amenințată. Din fericire, ea ascăpat de probleme la timp pentru competiția preliminară de vineri.

„Anul acesta, în Israel, au fost noi provocări, deoarece a trebuit să fim la curent cu ce vaccinuri vor fi acceptate, zilele de călătorie și de carantină”, a declarat Meg Omecene, directorul de comunicații al Miss Universe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Miss Universe 2013 este din Venezuela
Pagina a fost generata in 0.559 secunde