Mister Bean încurajează populația să fie în continuare vigilentă împotriva noului coronavirus

169
Mister Bean încurajează populația să fie în continuare vigilentă împotriva noului coronavirus - 1-1592840925.jpg

Articole recomandate

O versiune animată a lui Mister Bean, popularul personaj creat de actorul britanic Rowan Atkinson, este prezent de luni într-un video prin care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) vrea să conștientizeze populația să fie în continuare vigilentă împotriva noului coronavirus, conform Agerpres.


În acest anunț de un minut și jumătate, care poate fi văzut pe canalul OMS de pe YouTube, Mister Bean oferă cetățenilor mai multe sfaturi care trebuie urmate inclusiv în actuala perioadă de relaxare, ca de exemplu să se spele cu grijă pe mâini și să mențină o distanță fizică de cel puțin un metru și jumătate unii de ceilalți.


De asemenea, le recomandă să fie atenți la orice simptom, să consulte medicul dacă este necesar și, toate acestea, "menținând contactul și fiind amabili cu vecinii", se arată în anunțul publicitar.


Popularul personaj împlinește anul acesta 30 de ani de existență, o perioadă în care a fost protagonistul a două filme și a participat la inaugurarea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, deși în ultimii ani Atkinson s-a arătat destul de reticent să-l întruchipeze din nou pe Mister Bean.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9015 secunde