MISTER din România, în presa internațională. Un bătrân a lipsit de acasă 30 de ani, dar nu știe unde a fost și ce a făcut

4401
1
MISTER din România, în presa internațională. Un bătrân a lipsit de acasă 30 de ani, dar nu știe unde a fost și ce a făcut - batran-1667744173.jpg

Articole de la același autor

Misterul unui român care s-a întors acasă după 30 de ani, îmbrăcat în aceleași haine face valuri în presa internațională. Vasile Gorgoș a dispărut fără urmă în 1991, când avea 63 de ani și a revenit acasă trei decenii mai târziu, fără să poată explica ce s-a întâmplat în tot acest timp, potrivit RealtateaDupă nu mai puțin de trei decenii, bătrânul de 93 de ani s-a întors acasă în aceleași haine pe care le-a purtat în ziua dispariției. Familia a crezut că a murit și i-a făcut parastasele, dar bărbatul susține că a fost acasă în toată această perioadă.

Vasile Gorgoș s-a întors pe 22 august 2021, dezorientat, fără să-și amintească nimic. O mașină l-ar fi lăsat în fața casei. La o oră, a venit acasă și fiul acestuia, care inițial nu l-a recunoscut, potrivit Realitatea Plus.

În buzunarul lui a fost găsit un bilet de tren pe ruta Ploiești Bacău, din ziua în care a dispărut fără urmă. Rudele l-au dus la spital pentru examene medicale și au constatat că este perfect sănătos. Nimeni nu știe unde a fost în tot acest timp. Cazul său este tratat ca un mister nerezolvat și a devenit subiect în presa internațională, fiind invocate cele mai diverse teorii, inclusiv o călătoie în timp sau răpirea de către extratereștii.


Comentează știrea

deCercetat
6 noiembrie 2022
Direct cu Paza si Garda pt. Ciudat

Treaba e tare de tot. Paza si Garda cu rond de seara si Costel. Raufactorii astia l-au lasat intentionat acasa ca acolo e cufarul cu bogatie. Talhari mari astia, Banditi fara Scrupule se intorc la Lampa ! 911- auzi ceva imediat, nu scapa !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.388 secunde