Moldovean reținut pe Aeroportul din Chișinău. Amenința că va arunca aeroportul în aer

127
Moldovean reținut pe Aeroportul  din Chișinău. Amenința  că va arunca aeroportul în aer - arestataeroport-1473945793.jpg

Articole recomandate

Un tânăr moldovean în vârstă de 23 de ani a fost reținut după ce a amenințat că va arunca în aer Aeroportul Internațional Chișinău dacă nu va obține o întrevedere cu administrația acestuia, relatează independent.md.

Poliția de Frontieră a precizat că acesta a cerut o întrevedere cu conducerea aeroportului, amenințând că, în caz contrar, îl aruncă în aer.

"Tânărul a spus că s-a întors de curând din Republica Cecenia și ar solicita o întrevedere cu administrația Aeroportului Internațional Chișinău. Fiind întrebat despre scopul solicitării, bărbatul nu a putut oferi un răspuns clar, dar a venit cu amenințări că va arunca în aer aeroportul. În aceste condiții, tânărul a fost reținut", transmite independent.md.

În urma anchetei, s-a aflat că bărbatul de 23 de ani este cetățean al Republicii Moldova, domiciliat în raionul Ștefan Vodă, și că, anterior, a fost condamnat pentru huliganism.

Acesta se află la evidența Dispensarului Narcologic Republican. Tânărul a fost reținut pentru 72 ore și riscă închisoare de până la 2 ani.

Cazul este cercetat în continuare de către ofițerii de urmărire penală din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău, anunță publika.md. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5072 secunde