MOMENT ISTORIC! Arabia Saudită a început să schimbe semnele rutiere pentru a le adapta la șoferițe

333
MOMENT ISTORIC! Arabia Saudită a început să schimbe semnele rutiere pentru a le adapta la șoferițe - femeieburka-1526215025.jpg
Cu aproape o lună înainte de a intra în vigoare noua lege care le va permire femeilor să conducă mașini, Saudită a început să schimbe semnele rutiere pentru a le adapta la șoferițe, scrie RT.com.


"Frații șoferi, respectarea regulilor de circulație salvează vieților voastre și ale celorlalți", mesaj care era până acum montat la intrările pe austostrozi, a fost schimbat cu "Frați și surori șoferi, respectarea regulilor de circulație salvează vieților voastre și ale celorlalți", a anunțat sâmbătă postul TV Al Arabiya din Arabia Saudită.


Schimbarea semnelor rutiere vine după ce în septembrie 2017, când regele Salman al Arabiei Saudite a emis un decret istoric, premițându-le femeilor să dețină permis de conducere și să urce la volan. Cu această ocazie femeilor le-a fost permis să meargă pe bicicletă și să conducă autoutilitare.

Data de intrare în vigoare a decretului a fost stabilită pentru 24 iunie, iar până atunci urmează să fie puse la punct toate reglementările necesare pentru acest lucru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde