Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Ce detaliu i-a dat de gol pe cei doi

309
Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Ce detaliu i-a dat de gol pe cei doi - monica-1666626722.jpg

Articole de la același autor

Monica Gabor și iubitul ei, Mr. Pink, s-au căsătorit. După ce de mai multe ori s-ar fi vehiculat că cei doi și-au unit destinele, acum pare că lururile sunt cât se poate de clare, potrivit RomâniaTV


Monica Gabor și iubitul ei, Mr. Pink, s-au căsătorit. Fosta doamnă de la Izvorani a preferat să se mute în America după divorțul de Irinel Columbeanu și să își trăiască viața și implicit povestea de dragoste cu Mr. Pink, departe de ochii curioșilor. Au curs râuri de cerneală despre povestea de dragoste dintre Mr. Pink și Monica Gabor, însă aproape de fiecare dată aceasta a preferat discreția. Cu toate că la un moment dat s-a speculat că cei doi ar fi luat-o pe drumuri separate, lucrurile stau complet diferit.


Cu toate că nu a vorbit vreodată despre căsătoria cu ea și Mr. Pink, aceasta s-a dat de gol într-o postare de pe rețelele de socializare că și-a unit destinele deja cu nimeni altul decât Mr. Pink.

Din imagine se poate că bruneta îl are trecut pe partenerul ei în telefon: „Soțul meu iubit!”, dovadă clară că cei doi au făcut deja marele pas. Mai mult decât atât, surse din anturajul celor doi, au declarat că marele eveniment a avut loc chiar anul trecut. Conform Antena Stars cei doi au făcut doar Cununia Civilă și nu au avut invitați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Martie 2015
Stire din Monden : Din nou împreună!
Pagina a fost generata in 1.434 secunde