Moscova autoritară: Închisoare pentru persoanele cu risc care nu se autoizolează

279
Moscova autoritară: Închisoare pentru persoanele cu risc care nu se autoizolează - moscova-1583793155.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din capitala Rusiei, Moscova, au amenințat, duminica aceasta, cu până la cinci ani de închisoare persoanele care nu se autoizolează la domiciliu pentru două săptămâni după ce au vizitat țări grav afectate de epidemia de coronavirus, informează Reuters. 


Autoritățile locale au anunțat un "regim de alertă foarte ridicată" și au impus măsuri suplimentare, joi, pentru a preveni răspândirea maladiei în capitala Rusiei.  


Persoanele care se întorc din China, Coreea de Sud, Iran, Franța, Germania, Italia și Spania, precum și din alte state care înregistrează posibile indicii "nefavorabile" de coronavirus ar trebui să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, a transmis Primăria Moscovei. 


Departamentul Sănătății din Moscova a anunțat, duminica aceasta, că cei care nu țin cont de aceste norme riscă pedepse severe, care pot ajunge până la cinci ani de închisoare. 


Instituția citată a mai transmis că autoritățile vor verifica prin intermediul camerelor tv cu circuit închis dacă persoanele care prezintă risc respectă autoizolarea. 


Până acum, Rusia a raportat 15 cazuri de infectare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3388 secunde