Moţiunea iniţiată de socialişti şi comunişti împotriva guvernului Gavriliţă a picat la vot

95
Moţiunea iniţiată de socialişti şi comunişti împotriva guvernului Gavriliţă a picat la vot - motiunea-1663955170.jpg
Moţiunea de cenzură iniţiată de Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor (BCS) din parlamentul de la Chişinău împotriva guvernului condus de Natalia Gavriliţă a picat, după ce nu a întrunit numărul necesar de voturi, în favoarea sa exprimându-se doar 30 de deputaţi, au relatat agenţiile Agora.md şi Deschide.md, consultate de Agerpres.

Natalia Gavriliţă a declarat, de la tribuna parlamentului, că moţiunea nu are nicio justificare şi i-a îndemnat pe deputaţi să voteze împotrivă.

„Am ajuns ca, în loc să muncim, să răspundem unor acuzaţii absurde, false şi ridicole pe care opoziţia le aduce pentru a face bani pe spinarea cetăţenilor. Am sperat că mă voi putea adresa unui parlament cu care să muncim împreună în această perioadă complicată”, a afirmat Gavriliţă într-un discurs rostit înaintea votului.

„Ei au zero procente soluţii şi 100% propagandă. Nu aţi fost niciodată la guvernare în timp de război, chiar dacă v-aţi războit cu poporul pe care l-aţi condus. Nu aţi fost nevoiţi să veniţi în ajutorul a sute de mii de oameni care au fugit de război. Nu a trebuit să gestionaţi preţuri uriaşe la energie. Noi a trebuit să ne adaptăm din mers, să recurgem la procedee şi mecanisme de sprijinire în aceste vremuri tulburi”, a subliniat premierul moldovean.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2016 secunde