Motivul pentru care niciodată nu trebuie să faci o rezervare online atunci când ai telefonul descărcat!

214
Motivul pentru care niciodată nu trebuie să faci o rezervare online atunci când ai telefonul descărcat! - telef-1675270543.jpg

Articole de la același autor

Tehnologia ne salvează de multe probleme și situații în viața de zi cu zi, însă ar putea exista și o parte întnuecată a acesteia. Cu toate că ar putea părea inofensivă, nu puține sunt cazurile în care ea este folosită împotriva noastră. Iată motivul pentru care ar fi indicat să nu faci rezervări sau cumpărături atunci când ai telefonul descărcat.potrivit RomâniaTV


De la prima oră a dimineții, până la ora la care punem capul pe pernă folosim aproape non stop tehnologia. Fie că vrbim de telefonul mobil, de laptop sau de alte gadeget-uri din casa noastră, tehnologia ne însoțește pe tot parcursul zilei. Aceasta este o unealtă de care ne folosim aproape la fiecare pas pentru a ne ușura viața. Totuși ar putea exista și o latură întunecată. Ce se întâmplă în momentul în care aceasta este împotriva noastră?


Cu toate că există nenumărate norme și reguli care ar trebui să reglementeze, de exemplu, materialele care circulă pe social media, e se întâmplă atunci când giganții din tehnologie se folosesc de algoritmii din spatele tenologiei în defavoarea noastră?

Răzvan Rughiniș, profesor la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnice din București, doctor în știința calculatoarelor, a pus în discuție un subiect foarte important într-un interbiu acordat pentru Contributors. Acesta a subliniat câteva astecte pe care mulți dintre noi nu le conștientizeză sau decid să le ignore. Firul roșu al discuției s-a referit la modul în care este folosit algoritmul pentru a ne face să dăm mai mulți bani din buzunar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 August 2014
Stire din Cetățenești : Cum se rezervă  un loc de parcare
Pagina a fost generata in 0.472 secunde