Nava de croazieră Majestic Princess, focar de infecție Covid-19! Ce se întâmplă cu sutele de pasageri bolnavi

243
Nava de croazieră Majestic Princess, focar de infecție Covid-19! Ce se întâmplă cu sutele de pasageri bolnavi - c8a52ba836983bea425f04b63ee20b89-1668241327.jpg
Nava de croazieră Majestic Princess - care transporta aproximativ 800 de pasageri Covid-19 pozitiv - a acostat la Sydney, iar pasagerii au debarcat în oraș, scrie stiripesurse.ro


Pasagerii au fost sfătuiți să stea departe de mijloacele de transport în comun după cel mai mare focar de infecție de la Ruby Princess, anunță The Guardian.


Nava a acostat la Circular Quay sâmbătă dimineața devreme, după ce a plecat din Noua Zeelandă. Aceasta va pleca din Sydney spre Melbourne sâmbătă după-amiază.


Aproximativ 4.600 de pasageri și membri ai echipajului se aflau la bordul Majestic Princess când aceasta a acostat la Sydney, sâmbătă dimineața devreme. Operatorul Princess Cruises a declarat că pacienții cu virus au fost izolați și fiecare pasager a fost supus unui test rapid de antigen în cele 24 de ore înainte de sosire. Oaspeții care au fost testați pozitiv și au ales să rămână pe navă au fost nevoiți să se izoleze timp de cel puțin cinci zile.


NSW Health a evaluat nivelul de risc Covid pentru Majestic Princess ca fiind "Tier 3", ceea ce indică un nivel ridicat de transmitere. Astfel de nave cu "impact ridicat" au "o mulțime de cazuri la bord (100 sau mai multe cazuri pozitive la 1.000 de persoane) și/sau nava nu poate menține serviciile critice din cauza lipsei de personal sau de resurse".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0894 secunde