New York a declarat stare de urgență în caz de dezastru din cauza variolei maimuței

245
1
New York a declarat stare de urgență în caz de dezastru din cauza variolei maimuței - newyorkvariola-1659278432.jpg

Articole de la același autor

Statul american New York a declarat stare de urgență din cauza variolei maimuței. Decizia guvernatoarei Kathy Hochul vine în condițiile în care statul are, acum, peste 25% dintre cazurile înregistrate de infectare cu variola maimuței din Statele Unite. Prin starea de urgență în caz de dezastru, administrația statului american va încerca asigurarea de vaccinuri suplimentare și va lua măsuri pentru a încetini răspândirea virusului.

„Trebuie să folosim fiecare instrument din arsenalul nostru pentru a răspunde la criză”, a afirmat Kathy Hochul, în condițiile în care numărul de cazuri la nivel de stat a ajuns la 1.345.

„Este deosebit de important să recunoaştem modurile în care acest focar are în prezent un impact disproporţionat asupra anumitor grupuri de risc”, a subliniat ea.

Potrivit guvernatoarei, decretul executiv va permite statului să amplifice răspunsul la cazurile de variola maimuţei, permiţând în acelaşi timp vaccinarea imediată a mai multor new-yorkezi împotriva virusului.

Anunţul a venit după ce un grup de parlamentari din Manhattan i-a cerut guvernatoarei să declare stare de urgenţă.

Potrivit oficialilor locali din domeniul sănătăţii, 1.289 de persoane din oraşul New York au fost deja testate pozitiv pentru variola maimuţei şi cazurile sunt în creştere.Comentează știrea

Ana
1 august 2022
Ny

Deci admit ca acolo e sodoma

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4762 secunde