New York: Occupy Wall Street planifică un nou protest, după ce manifestanții au fost evacuați

489
New York: Occupy Wall Street planifică un nou protest, după ce manifestanții au fost evacuați - dayofrageoccupywallstreet-1318580171.jpg
Protestatarii din mișcarea Occupy Wall Street planifică un nou miting, în replică la ordinul de evacuare din parcul Zucotti, New York, relatează BBC News. Compania privată care deține spațiul a avertizat manifestanții că îi va evacua, pentru curățarea parcului. Societatea a interzis și sacii de dormit pe pământ și dormitul pe bănci.
Sute de persoane și-au instalat tabăra în parc de patru săptămâni, iar protestele s-au extins pe tot teritoriul Statelor Unite.
Organizatorii manifestațiilor au trimis ieri un email susținătorilor lor, cerându-le să li se alăture la ora locală 6.00 (13.00 ora României), pentru a "apăra ocupația de evacuare".
Regulile din parc erau în vigoare dinainte de izbucnirea manifestațiilor, dar nu au fost aplicate. Grupul Occupy Wall Street protestează față de lăcomia corporațiilor și spune că apără 99% din populația SUA față de 1% cei mai bogați oameni din lume.
Mișcarea chemase 20.000 de persoane să protesteze în Manhattan la 17 septembrie și să rămână acolo "câteva luni", relatează NewsIn.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Actual : Grecii ies iar în stradă
Pagina a fost generata in 0.3924 secunde