Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanțe după decesul lui Aurel Vainer: „A fost un exemplu de inteligență, echilibru, promotor al valorilor universale"

241
Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanțe după decesul lui Aurel Vainer: „A fost un exemplu de inteligență, echilibru, promotor al valorilor universale

Articole de la același autor

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a afirmat că preşedintele de onoare al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer, a fost "un exemplu de inteligenţă şi echilibru" şi "un luptător neobosit" împotriva antisemitismului, împotriva urii şi a discriminării.


"Astăzi ne-a părăsit domnul Aurel Vainer, preşedinte de onoare al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, supravieţuitor al Holocaustului. Pentru noi toţi, domnul Aurel Vainer a fost un exemplu de inteligenţă şi echilibru, un promotor al valorilor universale şi al cooperării, un luptător neobosit împotriva antisemitismului, împotriva urii şi a discriminării. Plecarea sa dintre noi este o mare pierdere pentru întreaga societate românească, nu doar pentru comunitatea evreiască. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Realitatea.net, fostul preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România Aurel Vainer a murit la vârsta de 89 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7079 secunde