Ninsorile abundente au determinat închiderea temporară a ambelor piste ale Aeroportului Manchester

62
Ninsorile abundente au determinat închiderea temporară a ambelor piste ale Aeroportului Manchester - aeroportmanchester-1674223436.jpg

Articole de la același autor

Aeroportul Manchester din nordul Angliei şi-a închis temporar ambele piste, joi, în contextul ninsorilor abundente, după ce serviciul britanic de meteorologie Met Office a emis noi atenţionări de căderi de zăpadă şi îngheţ, transmite Reuters.

Aeroportul a anunţat vineri închiderea pistelor. Aproximativ două ore şi jumătate mai târziu, operaţiunile au fost reluate, a anunţat aeroportul, care a transmis pasagerilor să solicite companiilor aeriene informaţii referitoare la zborurile lor.


Met Office a prognozat averse de iarnă care vor provoca perturbări suplimentare în urma îngheţului şi a ninsorilor din regiuni situate în Irlanda de Nord, Ţara Galilor, nord-vestul Angliei şi sud-vestul Scoţiei.

De asemenea, Met Office a emis o avertizare meteorologică pentru a alerta publicul referitor la eventuale întârzieri în serviciile de transport rutiere şi feroviare.


Agenţia britanică de securitate sanitară (UKHSA) a emis o atenţionare meteorologică de nivelul 3 de vreme rece, avertizând că valul de aer rece ar putea perturba furnizarea serviciilor şi ar putea creşte riscurile pentru sănătate în cazul pacienţilor vulnerabili.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8275 secunde