Noi dovezi în procesul doctorului care îl trata pe Michael Jackson

691
Noi dovezi în procesul doctorului care îl trata pe Michael Jackson - 425murrayjackson062609-1317365362.jpg
Bărbatul care a sunat la 911 din casa lui Michael Jackson a depus mărturie, ieri, în procesul doctorului Conrad Murray și a declarat că medicul i-a spus să adune flacoanele de medicamente din jurul patului cântărețului înainte de a-i cere să apeleze numărul de urgențe. Murray este judecat pentru omor prin imprudență, iar procurorii îl acuză că a încălcat principiile îngrijirii medicale din momentul în care a folosit o perfuzie pentru a-i administra megastarului anestezicul propofol, timp de peste două luni, pentru a-l ajuta să doarmă în fiecare noapte.
Michael Jackson a murit la 25 august 2009 din cauza unei "intoxicări acute cu propofol" în combinație cu sedative, potrivit raportului medicului legist.
Alberto Alvarez era responsabilul cu logistica în casa lui Michael Jackson. El a arătat curții, ieri, cum a văzut un flacon gol de propofol într-o perfuzie care atârna de un stativ și era atașată de piciorul cântărețului. Alvarez a spus că în momentul în care a intrat în dormitorul unde Murray încerca să-l resusciteze pe Jackson, doctorul i-a cerut să-l ajute să pună flacoanele de medicamente în pungi.
După ce l-a ajutat pe Murray să bage flacoanele în pungi, doctorul i-a cerut să sune la 911. Jurații au putut asculta, ieri, înregistrarea apelului.
Dr. Murray pare să nu fi stăpânit tehnicile resurcitării și a încercat să-l readucă pe artist în simțiri stând în pat, nu pe podea, cum e recomandat. Alvarez a spus că doctorul i-a făcut respirație gură la gură artistului și a spus că face așa ceva pentru prima dată. Alvarez a mai spus juraților că i s-au oferit jumătate de milion de dolari pentru interviuri despre moartea lui Michael, dar le-a refuzat pe toate, în ciuda problemelor financiare pe care le are, informează Realitatea.net.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Fun : Gigel merge la doctor…
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Ajung la doctor cu moartea de mână
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Mircea Diaconu, învins de ANI
Pagina a fost generata in 4.5424 secunde