Noi restricții în Franța. Nevaccinații nu mai au voie în restaurante, trenuri sau avioane, nici cu test negativ

285
Noi restricții în Franța. Nevaccinații nu mai au voie în restaurante, trenuri sau avioane, nici cu test negativ - restrictiiifranta-1642099309.jpg

Articole de la același autor

Senatul Franţei a aprobat în cursul nopţii de miercuri spre joi înăsprirea restricţiilor pentru persoanele nevaccinate împotriva COVID-19, inclusiv introducerea paşaportului de vaccinare, transmit dpa şi Reuters. Măsurile au fost propuse de guvern pentru a combate valul al cincilea al pandemiei, dar au fost întâmpinate cu proteste de o parte a opiniei publice, mai ales după criticile dure ale preşedintelui Emmanuel Macron, care şi-a declarat intenţia de a-i „scoate din sărite” pe cei care încă nu s-au vaccinat anti-COVID.

Senatul a aprobat noile restricţii şi introducerea paşaportului de vaccinare cu 249 de voturi pentru şi 63 împotrivă, potrivit surselor citate, scrie Agerpres.

Legislaţia fusese deja aprobată de Adunarea Naţională în cursul acestei luni. Senatorii au dat undă verde prevederilor ce impun ca persoanele nevaccinate să nu mai aibă acces în restaurante, spaţii culturale, trenuri pe distanţe lungi şi curse aeriene. Până acum, nevaccinaţii puteau prezenta un test negativ la coronavirus.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4097 secunde