Noi sancțiuni americane lovesc industria turistică din Cuba

246
Noi sancțiuni americane lovesc industria turistică din Cuba - noi-1559766607.jpg

Articole recomandate

Statele Unite au anunțat, marți, impunerea de noi sancțiuni industriei turistice cubaneze, un sector esențial pentru economia insulei, acuzată de Washington că susține regimul președintelui venezuelean Nicolas Maduro, informează AFP. 
SUA, care acuză Havana că joacă un rol destabilizator în America Latină, interzice acum cetățenilor săi să viziteze Cuba în călătorii de grup. Sancțiunile vizează, de asemenea, navele de croazieră sau ambarcațiunile private de agrement, precum și avioanele private sau comerciale. 


Departamentul Trezoreriei a explicat într-un comunicat că SUA nu vor permite călătorii culturale și educative de contact cu poporul cubanez. Acestea au dat posibilitatea mai multor mii de americani să viziteze insula după dezghețarea relațiilor bilaterale inițiată de președintele Barack Obama în 2014. 


Măsurile au fost anunțate de consilierul pe probleme de securitate națională al președintelui american John Bolton în timpul unei vizite în cadrul comunității cubaneze aflate în exil din Miami.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2583 secunde