Noi vouchere pentru românii care nu pot plăti facturile la energie şi gaze. Anunţul ministrului Fondurilor Europene

199
Noi vouchere pentru românii care nu pot plăti facturile la energie şi gaze. Anunţul ministrului Fondurilor Europene - gaz-1666022478.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Investițiilor şi Fondurilor Europene a anunţat că se pregătește un nou set de vouchere pentru a sprijinii românii cu facturile la energie şi gaze. Iată în ce condiţii se acordă voucherele de rezilienţă socială.


Mai exact, potrivit ministrului Investițiilor şi Fondurilor Europene, Marcel Boloş, este vorba despre fonduri europene acordate prin "vouchere de reziliență socială" prin care românii pot face modernizări în locuințe, atât de necesare în această criză energetică. Iată cine sunt beneficiarii şi ce condiţii sunt necesare.


"Într-adevăr, discutăm despre acest sprijin pe care încercăm să-l asigurăm din fonduri europene pentru familii aflate în situații de privare materială și financiară, dar și pentru persoanele singure aflate în stare de dificultate.


Acest tip de intervenție pentru repararea locuinței și pentru asigurarea condițiilor de locuire este gândită pentru a sprijini păturile sociale care au nevoie de acest lucru.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9862 secunde