Norvegia ridică gard de oțel în calea refugiaților

185
1
Norvegia ridică gard de oțel în calea refugiaților - ungariaemigranti01-1472055606.jpg

Articole recomandate

Criza refugiaților din Europa a ajuns până în Norvegia. Guvernul de la Oslo a anunțat că va ridica un gard de oțel la unul dintre cele două puncte de trecere a frontierei cu Rusia, pentru a opri intrarea în țară a imigranților, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.



Norvegia, membră a spațiului Schengen, are o frontieră de apropae 200 de kilometri cu Rusia, în zona arctică. La Storskog, unul din cele două puncte de trecere a graniței dintre cele două țări, va fi ridicat un gard de oțel lung de 200 de metri și înalt de 3,5 metri. O poartă securizată va înlocui actualele bariere de lemm. "Poarta și gardul sunt măsuri responsabile", a declarat pentru Reuters adjunctul ministrului norvegian de justiție, Ove Vanebo.

Prin cele două puncte de frontieră dintre Norvegia și Rusia accesul se poate face fără viză, în anumite condiții. Nu sunt supuse niciunui control persoanele care călătoresc pe jos sau pe bicicletă și care declară că fac vizite de scurtă durată. Lucru de care au profitat refugiații. În ianuarie, guvernul norvegian anunțase că îi va trimite înapoi în Rusia pe cei 5.500 de imigranți intrați în țară în cursul anului 2015.



Comentează știrea

costica
25 august 2016
opinie

Dovedit și sigur! S-au acordat peste 4600 de dolari în primele doua luni! Provocarea anului! Companie internationala cauta persoane extrem de serioase! Cereti detalii http://www.commhubb.com/affiliate.php?ref=243447

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3557 secunde