Nouă camioane-cisternă ale NATO, incendiate în Pakistan

290
Nouă camioane-cisternă ale NATO și un altul cu produse destinate trupelor din Afganistan au fost incendiate luni în Pakistan, au anunțat autoritățile pakistaneze.

O bombă a explodat în momentul în care două camioane-cisternă intrau în terminalul Torkham, un oraș situat la frontiera cu Afganistanul. Incendiul s-a propagat rapid și alte trei camioane-cisternă au luat foc, a precizat aceeași sursă.

Un al șaselea vehicul, un camion de marfă încărcat cu produse destinate forțelor NATO staționate în Afganistan a luat foc, de asemenea, în urma exploziei, a anunțat Mutahar Zeb, unul dintre administratorii districtului tribal Khyber.

Zeb a adăugat că alte două camioane-cisternă au fost avariate și că un șofer și asistentul său au fost răniți după ce au fost atacați de rebeli, dar vehiculele lor nu au fost incendiate.

Într-o altă zonă, bărbați înarmați au deschis focul asupra a circa zece camioane-cisternă ale NATO staționate pe șosea în fața unui restaurant din orașul Adda Mohammad Wala, la circa 100 de kilometri vest de orașul Multan, a anunțat un oficial din cadrul poliției.

"Patru camioane-cisternă sunt în flăcări și am fost nevoiți să facem apel la pompierii din districtele vecine", a adăugat el.

Șeful poliției din districtul vecin Layya, Mohammad Saleem, a declarat că incendiul a fost așa de mare, încât ne temeam că se va propaga și la alte camioane-cisternă.

Atacurile nu au fost revendicate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Mai 2011
Stire din Actual : Osama ben Laden a fost ucis
Pagina a fost generata in 0.2686 secunde