Nouă persoane au murit după ce un microbuz a fost spulberat de tren, în Turcia

108
1
Nouă persoane au murit după ce un microbuz a fost spulberat de tren, în Turcia - accidenttrenturciapoza55249500-1395314534.jpg

Articole recomandate

Grav accident în sudul Turciei. Cel puțin nouă oameni au murit, după ce un tren a lovit un microbuz la o trecere la nivel cu calea ferată în apropierea orașului Mersin.


Impactul a fost atât de violent încât microbuzul a fost spulberat de pe șine. Bucăți din caroserie s-au împrăștiat pe o rază de aproape o sută de metri.


La bordul microbuzului se aflau muncitori care făceau naveta de la Mersin la Adana, un oraș aflat la o sută de kilometri est de locul accidentului.


Poliția anchetează cauzele tragediei. Principala ipoteză este că șoferul autovehiculului a încercat să forțeze trecerea, deși semnalale acustice și luminoase erau în funcțiune, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

hermes bags replica
19 mai 2014
hermes bags replica

buying hermes bags online Stiri Actual : Nouă persoane au murit după ce un microbuz a fost spulberat de tren, în Turcia | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes bags replica http://www.tforce.ca/images/hermes-bags-replica-hermes-handbags-sale-5820.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Martie 2014
Stire din Actual : Accident rutier grav! Doi morți
Vineri, 21 Martie 2014
Stire din Eveniment : Femeie lovită de o autoutilitară
Pagina a fost generata in 0.3796 secunde