Nouă români, răniți în Turcia într-un accident de microbuz. MAE, reacție de ultimă oră

216
Nouă români, răniți în Turcia într-un accident de microbuz. MAE, reacție de ultimă oră - mae-1670071218.jpg
Nouă români aflați într-un microbuz ce mergea către aeroport au fost răniți, sâmbătă, într-un accident în Turcia, relatează Mediafax.


Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General al României la Istanbul, s-a autosesizat în urma informațiilor apărute în mass-media locală referitoare la un accident rutier, produs sâmbătă, în care a fost implicat un microbuz care transporta pasageri către aeroport.


"În acest context, reprezentanții oficiului consular au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile turce, pentru a obține informații oficiale suplimentare cu privire la identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și referitor la circumstanțele producerii accidentului. Potrivit informațiilor preliminare obţinute de reprezentanții consulatului general, în urma acestui accident, nouă cetățeni români au suferit răni uşoare. Persoanele rănite au fost transportate la unități medicale din zonă, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate”, informează MAE, citat de stiripesurse.ro 


Pagina a fost generata in 0.2339 secunde