Cavusoglu, despre oferta lui Trump de a media între turci și kurzi:

"Nu negociem cu teroriștii!"

209

Articole recomandate

Ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, a respins, sâmbătă, o ofertă a președintelui american Donald Trump de a media între Ankara și forțele kurde Unitățile de protecție a poporului (YPG) pentru a pune capăt incursiunii Turciei în Siria, potrivit transcrierii unui interviu acordat Deutsche Welle, relatează Reuters. 


"Nu negociem cu teroriștii. Singurul lucru care poate fi făcut este ca acești teroriști să depună armele", a spus Cavusoglu. "Am încercat soluția politică în Turcia în trecut și am văzut ce s-a întâmplat", a adăugat el. 


"Ofensiva este o chestiune vitală pentru noi și o chestiune de securitate națională, o problemă de supraviețuire. Nu contează ce face toată lumea, dacă este vorba despre embargouri sau de altceva, nu face decât să ne întărească", a mai declarat el, pentru Deutsche Welle. 


"Chiar dacă aliații noștri susțin organizația teroristă (YPG), chiar dacă suntem singuri, chiar dacă este impus un embargou, indiferent ce fac, lupta noastră este îndreptată împotriva organizației teroriste", a adăugat Cavusoglu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3584 secunde