O femeie a găsit într-o farmacie din Sibiu o borsetă cu 12.000 de euro și a plecat cu banii acasă

221
O femeie a găsit într-o farmacie din Sibiu o borsetă cu 12.000 de euro și a plecat cu banii acasă - sibiu-1639750232.jpg

Articole de la același autor

O femeie care a găsit, joi, o borsetă cu peste 12.000 de euro într-o farmacie din municipiul Sibiu, a plecat acasă cu banii. Poliţiştii au cerut sprijinul cetăţenilor pentru a o identifica.


"Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit, în municipiul Sibiu. La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 15,33, o persoană necunoscută, de sex feminin, şi-a însuşit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conţinea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, paşaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro şi 4.000 de lei", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit Digi24 în urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă au surprins o persoană care ar putea fi bănuită de săvârşirea faptei. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3415 secunde