O femeie a incendiat un fost spital de psihiatrie, pentru că suferea din dragoste

181
O femeie a incendiat un fost spital de psihiatrie, pentru că suferea din dragoste - incendiu-1640006234.jpg

Articole de la același autor

O femeie din Floria a incendiat un fost spital de psihiatrie, pentru că suferea din dragoste. Pagubele pe care le-a produs se ridică la 3,5 milioane de dolari.


Evelyn V Alvino, în vârstă de doar 20 de ani, a fost arestată la mai bine de 18 luni de când s-a produs incidentul. Autoritățile au derulat o anchetă amplă pentru a afla cauza izbucnirii flăcărilor.

În urma acesteia a ieșit la iveală că tânăra a intrat prin efracție în incinta fostului spital de psihiatrie, la 20 mai 2020. Clădirea era abandonată de 15 ani, fiind donată statului pentru a trata copiii cu tulburări emoționale.

Oamenii legii au descoperit că femeia a fost cea care a provocat incendiul după ce au găsit pe rețelele socializare mai multe imagini care o arătau la fața locului. Printre fotografii era și un selfie în fața structurii în flăcări, scrie Daily Mail.


Se pare că Alvino suferea din dragoste, după ce tocmai se despărțise un iubit. Prietenii acesteia au explicat că tânăra este cunoscută pentru temperamentul ei și că este capabilă să comită orice atrocitate fără să stea prea mult pe gânduri.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8123 secunde