O femeie angajează amante pentru soțul său. Ce salariu atractiv și alte beneficii oferă

224
O femeie angajează amante pentru soțul său. Ce salariu atractiv și alte beneficii oferă - amant-1660049669.webp
O femeie a postat pe rețelele de socializare un anunț în care se arată dispusă să angajeze trei amante pentru soțul său. Aceasta va beneficia și ea de pe urma serviciilor oferite de viitoarele concubine, potrivit Antena3.ro


Pattheema, o femeie în vârstă de 44 de ani care locuiește împreună cu soțul ei în Thailanda a devenit cunoscută lumii în urma unui anunț de anagajare pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Thailandeza a anunțat pe contul său de TikTok că își dorește să găsească trei amante pentru soțul ei. Mai mult, Pattheema își propune să beneficieze și ea de serviciile oferite de cele trei femei.

„Vreau să angajez trei amante pentru soțul meu. O să primești cel puțin 15.000 bahți pe lună (400 euro), cazare și masă gratis. Dar trebuie să mă ajuți. Două femei vor fi angajate să mă ajute cu documentația la birou și una va avea grijă de mine, soțul și copiii mei”, a fost anunțul femeii.


Cerințele pentru acest post sunt simple. Doritoarele trebuie să aibă între 30 și 35 de ani și să aibă măcar studii liceale finalizate. De asemenea, ele trebuie să aibă toate analizele la zi și să demonstreze că nu suferă de HIV.


Pagina a fost generata in 0.3989 secunde