O femeie de 105 ani, din Bucureşti, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin

258
O femeie de 105 ani, din Bucureşti, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin - vaccin8-1634489847.jpg

Articole de la același autor

O femeie în vârstă de 105 ani a mers să-și facă a treia doză de vaccin. La prima tură de vaccinare, a fost convinsă de neapotă, medic.


„A treia doză la venerabila vârstă de 105 ani. Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit astăzi, la Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor, a treia doză de vaccin Pfizer BioNTech împotriva COVID-19”, anunță RO Vaccinare.

„M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluție să scăpăm e vaccinul”, spunea Zoea Baltag în luna martie, după ce a primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19.

Potrivit Antena3.ro,  vârstnica nu a avut niciun fel de reacție adversă și este foarte bine.


"Un exemplu pentru toată lumea! A treia doză la venerabila vârstă de 105 ani.

Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit astăzi, la Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor, a treia doză de vaccin Pfizer BioNTech împotriva COVID-19.

„M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluție să scăpăm e vaccinul”, spunea doamna Zoea Baltag în luna martie, după ce a primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19.

A avut încredere în medici, nu a avut niciun fel de reacție adversă și este foarte bine.

Sincere felicitări și alese mulțumiri pentru exemplul oferit tuturor!", se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook RO Vaccinare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2942 secunde