O femeie din Bistrița a ajuns după gratii, după ce a fost prinsă cu peste 1 kg de stupefiante

162
O femeie din Bistrița a ajuns după gratii, după ce a fost prinsă cu peste 1 kg de stupefiante - politi2-1640013786.jpg

Articole de la același autor

O bistrițeancă a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile, după ce procurorii DIICOT au prins-o în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri unei persoane. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul femeii, anchetatorii au descoperit un kilogram de substanțe psihoactive și 1.600 de euro.


Potrivit Realitatea.net în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud au fost puse în aplicare două mandate de percheziție, ambele în municipiul Bistrița.

De asemenea, polițiștii și procurorii au desfășurat o acțiune operativă, în urma căreia a fost depistată, în flagrant delict, o persoană, care ar fi achiziționat substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.


În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, o pungă care conținea aproximativ 1.000 de grame de substanță cristalină, de culoare albă, un cântar electronic de mare precizie, 2 telefoane mobile și 1.600 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3072 secunde