O firmă din România construieşte buncăre, la comandă. Cât costă adăpostul subteran care ne poate salva viaţa

905
O firmă din România construieşte buncăre, la comandă. Cât costă adăpostul subteran care ne poate salva viaţa - buncar-1646326248.jpg

Articole de la același autor

În timp ce Vladmir Putin ameninţă cu folosirea forțelor nucleare ale Rusiei, oamenii din toate colţurile lumii se gândesc cum să se salveze în cazul unei asemenea atrocităţi. O firmă din Bucureşti anunţă că poate realiza buncăre, la comandă şi asigură un mediu propice pentru supraviețuire până la 6 luni, în funcție de resursele disponibile şi de dimensiunea adăpostului subteran.


În contextul tensiunilor de la graniţele Ucrainei, românii nu preau au unde să se adăpostească în caz de război.

Potrivit Antena3.ro la nivelul întregii ţări există 4.500 de buncăre, unele, însă, atât de mici, încât nu pot găzdui mai mult de 3-4 familii.


Preţul unui buncăr este de 62.634 euro

„Buncarele noastre sunt unități de supraviețuire subterane și pot fi complet utilate. Acestea ofera siguranta in caz de calamitati, evenimente cu violente, safe room, explozie nucleara.

Va puteți proiecta adăpostul subteran pentru a deveni birou, camera de gimnastică, sau camera de relaxare unde puteți petrece timp citind sau la o ceașcă de ceai.

Buncarele subterane nu se limitează doar la utilizare rezidentiala dar si la unități comerciale care își doresc sa ofere un mediu sigur angajaților cu protectie maximă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2394 secunde