O.J. Simpson a murit. Fostul actor și sportiv a fost achitat de o dublă crimă, dar a făcut închisoare pentru jaf armat

421
O.J. Simpson a murit. Fostul actor și sportiv a fost achitat de o dublă crimă, dar a făcut închisoare pentru jaf armat - oj-simpson-deces-1712858767.jpg

Articole de la același autor

Fostul jucător de fotbal american și actor O.J. Simpson a murit la 76 de ani, fiind bolnav de cancer, informează ABC News.


Născut în 1947, Orenthal James Simpson a fost o vedetă a fotbalului american, activând timp de 11 sezoane în NFL, în perioada 1969-1979. În paralel, și-a început cariera de actor, apărând în numeroase seriale și filme. O.J. Simpson a fost achitat în 1995 pentru uciderea fostei sale soţii, Nicole Brown Simpson, şi a prietenului acesteia, Ron Goldman.


“Procesul secolului”, cum a fost supranumit, a stârnit controverse aprinse în Statele Unite. Cu toate acestea, el a fost găsit vinovat de crime trei ani mai târziu, într-un proces civil. Începând cu 2007, "Juice", aşa cum era cunoscut în perioada de glorie, a petrecut nouă ani după gratii, din totalul de 33 primiți în instanță, după ce a fost condamnat pentru răpire şi jaf armat la un hotel din Las Vegas. El a fost eliberat în 2017, la vârsta de 70 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3111 secunde