O mamă din Târgu Jiu şi-a urmărit fiica la meditaţii şi l-a prins pe profesorul de matematică în flagrant

1380
O mamă din Târgu Jiu şi-a urmărit fiica la meditaţii şi l-a prins pe profesorul de matematică în flagrant - mama-1670336976.jpg
Un profesor de matematică şi informatică din Târgu Jiu este anchetat de Poliţie, după ce a profitat de o elevă de 16 ani, cu care făcea meditaţii. Cei doi au fost prinşi în flagrant chiar de mama fetei, potrivit Antena3


Mama elevei de liceu avea o bănuială că între fiica sa şi profesorul în vârstă de 42 de ani se întâmplă ceva, astfel că a decisProfesorul, care predă informatică la un liceu din Târgu Jiu şi la o şcoală generală din comuna Logreşti, este cercetat penal pentru act sexual cu un minor. să o urmărească pe fată la meditaţii, în apartamentul profesorului.


După ce a lăsat-o pe adolescentă să intre în apartament, femeia a aşteptat câteva minute, iar apoi a intrat în casă şi i-a prins pe cei doi în flagrant.

Imediat, femeia a mers cu fiica sa direct la Poliţie, iar ulterior la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde medicii legişti au confirmat faptul că tânăra a întreţinut relaţii intime.
Pagina a fost generata in 0.3439 secunde