O mare companie de telefonie mobilă anunță o iarnă de coșmar. Apelurile de urgență, sub semnul întrebării

381
O mare companie de telefonie mobilă anunță o iarnă de coșmar. Apelurile de urgență, sub semnul întrebării - 112-1669917170.jpg

Articole de la același autor

Apelurile telefonice de urgență ar putea să indisponibile în unele părți ale Franței, dacă vor avea loc întreruperi prelungite de energie electrică în această iarnă, a declarat un înalt oficial al operatorului de telecomunicații numărul 1 din Hexagon, Orange. Comentariul a venit pe fondul perspectivei raționalizării energiei electrice, pe fondul războiului din Ucraina, potrivit Realitatea


Avertismentul dur al lui Christel Heydemann, director general al operatorului de telecomunicații, contrastează cu tonul liniștitor al guvernului francez și subliniază provocările cu care se confruntă industria telecomunicațiilor pentru a menține serviciile mobile în funcțiune în cazul unor întreruperi prelungite de energie electrică, notează Reuters.

"Dacă, într-o zonă geografică, (serviciile de rețea mobilă) sunt oprite timp de două ore, nu va exista acces la serviciile numerelor de urgență pentru o perioadă de timp", a declarat Heydemann în fața parlamentarilor francezi în cadrul unei audieri în Senat.

"Este iluzoriu să ne imaginăm că vom fi capabili să menținem serviciile pentru toți francezii în cazul unor întreruperi de energie electrică", a spus ea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3444 secunde